Takaisin

Rekisteri sydäniskureista

Oletko sydäniskurin haltija? Lisää se valtakunnalliseen defi.fi-rekisteriin. 

Rekisteröinti perustuu vapaaehtoisuuteen, ja se on laitteen haltijan tehtävä. Sydäniskurin haltijan tulee huolehtia laitteen toimintakunnosta, rekisteröinnistä ja siitä, että tiedot rekisterissä ovat ajantasaiset. Laitteen haltijan kannattaa tiedottaa lähiympäristöä säännöllisesti sydäniskurin olemassaolosta ja järjestää elvytyskoulutusta. Suosittelemme virallisen sydäniskurin tunnuksen käyttöä laitteen läheisyydessä. Näkyvästi sijoitettu tunnus helpottaa sydäniskurin löytämistä hätätilanteessa. Tunnuksen voit ladata täältä.

Valitse rekisteröintiä varten sähköpostiosoite, joka on työpaikan tai yhteisön yhteiskäytössä, jos mahdollista. Näin vältetään tietokatkokset yhteyshenkilön vaihtuessa. Voit valita itse, näkyvätkö yhteystietosi julkisesti palvelussa. Hätätilannetta ajatellen toivomme, että annat suostumuksen tähän.

  • Kirjoita lomakkeelle sydäniskurin sijainnin otsikko, osoite, sijainnin lisätieto, sijainti kartalla, postinumero ja kaupunki.
  • Lisää yhteyshenkilön nimi tai nimike ja puhelinnumero.
  • Määrittele milloin sydäniskuri on saatavilla.
  • Kerro voiko yhteyshenkilön nimi tai nimike sekä hänen puhelinnumeronsa näkyä defi.fi-palvelussa. Entä voiko sydäniskurin tiedot luovuttaa sydänpysähdyspotilaiden hoitoa edistävään asianmukaisen tutkimusluvan omaavaan tutkimuskäyttöön ja/tai viranomaiskäyttöön (esimerkiksi Hätäkeskuslaitokselle).
  • Lisää vielä sydäniskurin malli (Mallit, valikko oikealla)

Kun olet lisännyt tiedot, tallenna ne ”Lähetä tiedot tarkastettavaksi” -painikkeella.

Defi.fi-rekisterin tietosuojaseloste

Rekisteröidy

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.